Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051026

Amistoso (Int.) 731051026 Información oficial sobre el partido 731051026 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido 4 - 1 Limp Bizkit F.C Alineación oficial del equipo 'Limp Bizkit F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Zoniel C.F Alineación oficial del equipo 'Zoniel C.F' en el partido 5 - 0 Limp Bizkit F.C Alineación oficial del equipo 'Limp Bizkit F.C' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.48Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zoniel C.F

Goles Goles

  • 142 Minuto 15 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 15 minuts quan Bameen Gholinetaj va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 1 - 0 per a Zoniel.
  • 106 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El Zoniel sempre confia amb les genialitats d'en Dimitrios Granakis; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 2 - 0.
  • 131 Minuto 33 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Zoniel va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Dimitrios Granakis progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Marcus Maria Traunstein va aprofitar per marcar el 4 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): El Zoniel ho intentava per la dreta per mitjà de Bameen Gholinetaj, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 219 Minuto 81 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Aronne Dovier va poder marcar per a Zoniel en un servei de cantonada picat per en Vinzenz Eberharter quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.
  • 232 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Passaven 83 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Haroun Hashemian va rematar alt.

Limp Bizkit F.C

Goles Goles

  • 154 Minuto 84 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 3 - 1 va ser Vasil Antov. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Sümer Ertürk va entorpir al marcador d'en Vasil Zahariev per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Vasil Antov es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.