Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731051011

Amistoso (Int., RC) 731051011 Información oficial sobre el partido 731051011 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Puendeluna UD Alineación oficial del equipo 'Puendeluna UD' en el partido 5 - 6 ZKS Ptaki Drozd Alineación oficial del equipo 'ZKS Ptaki Drozd' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Puendeluna UD Alineación oficial del equipo 'Puendeluna UD' en el partido 0 - 3 ZKS Ptaki Drozd Alineación oficial del equipo 'ZKS Ptaki Drozd' en el partido
Tiene una suerte increíble 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Puendeluna UD

Goles Goles

  • 106 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El panell digital mostrava el minut 27 i semblava que Puendeluna desaprofitava una altra ocasió de gol, però de sobte Panificio Lobo Campos va interceptar un refús de la defensa i va disparar una canonada que si es descuida forada la xarxa! El marcador quedava amb 1 gols per als locals i 0 per als visitants.
  • 110 Minuto 100 (Gol de falta): L'empat per part de Puendeluna va arribar al minut 100 quan David Lucas va marcar de perfecte tir lliure, fent pujar el marcador a 2 - 2, davant l'alegria dels aficionats.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 51 (Ocasión de contra de falta): El Puendeluna va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En David Lucas la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 76, Alfonso Ferrán González de Puendeluna va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 121 (Penalti marcado): En Ramon Galiana anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 3 - 2 per a Puendeluna.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): Diego Gallardo, molt segur de si mateix, va xutar fort buscant l'escaire. Increïblement, Vince Arany va volar fins allà i amb la punta dels dits va fer sortir la pilota fora. Ocasió desaprofitada de Puendeluna i 3 - 2 al marcador.
  • 056 Minuto 125 (Penalti marcado): El jugador de Puendeluna David Lucas no va cometre cap error en el seu llançament de penal. Vince Arany es va estirar bé però no va poder fer-hi res. 4 - 3.
  • 056 Minuto 127 (Penalti marcado): El jugador de Puendeluna, Paco Matas, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 4 al marcador.
  • 059 Minuto 129 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per David Rivero Ruiz de Puendeluna anava molt fort i col·locat però Vince Arany no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 5 - 5.

ZKS Ptaki Drozd

Goles Goles

  • 162 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Stanisław Chłopek, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 30.
  • 171 Minuto 92 (Gol por el centro): Amb 92 minuts jugats, Lucjusz Koprowski de Ptaki va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): Es duien 8 minuts de partit jugats quan Marcin Pelc va estar a punt de posar per davant a Ptaki amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de David Rivero Ruiz va impedir un gol cantat.
  • 262 Minuto 28 (Ocasión por la izquierda): Al minut 28 Sebastián Capitanich va xutar a porteria des de la banda esquerra, però David Rivero Ruiz va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Sebastián Capitanich va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 40, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però David Rivero Ruiz va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Ptaki va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 41, quan Krystian Potapowicz va quedar-se sol davant el porter David Rivero Ruiz, però aquest va poder aturar el xut.
  • 270 Minuto 50 (Ocasión de falta): En Marian Pochylski va xutar una falta al centre de la porteria amb molta potència, al minut 50. El porter va reaccionar com va poder i per desviar la pilota va utilitzar el colze a l'estil "Zamorana".
  • 273 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Ptaki va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local David Rivero Ruiz va desviar el xut final de Stanisław Chłopek després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Stanisław Chłopek va marcar al minut 75 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Al minut 79, un refús desafortunat de David Rivero Ruiz, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Stanisław Chłopek no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 273 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Stanisław Chłopek va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 281 Minuto 98 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Eduardo Máximo. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 272 Minuto 101 (Ocasión por la izquierda): Sebastián Capitanich, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 101 però la pilota va sortir lleugerament desviada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Eduardo Máximo de Ptaki es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marian Pochylski de Ptaki es va emportar una amonestació al minut 74 per provocar un rival.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 059 Minuto 122 (Penalti fallado (fuera o parada)): Un confiat Holger Skaumal xutant per a Ptaki va fer anar la pilota just on la volia, però David Rivero Ruiz, molt atent, va fer una gran aturada. El marcador no es va moure.
  • 056 Minuto 124 (Penalti marcado): Soham Rastogi va mostrar una sorprenent sang freda llançant un penal i va canviar el marcador a 3 - 3.
  • 056 Minuto 126 (Penalti marcado): Marian Pochylski de Ptaki, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival David Rivero Ruiz en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 4.
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Maciej Życiński anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 5 - 5 per a Ptaki.
  • 056 Minuto 130 (Penalti marcado): El jugador de Ptaki, Lucjusz Koprowski, es veia molt tranquil. Amb un xut suau va posar el 5 - 6 al marcador.