Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050915

Amistoso (Int., RC) 731050915 Información oficial sobre el partido 731050915 en Hattrick

17.04.2024 08:00:00

bayramdere spor Alineación oficial del equipo 'bayramdere spor' en el partido 0 - 3 Siginho Alineación oficial del equipo 'Siginho' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
bayramdere spor Alineación oficial del equipo 'bayramdere spor' en el partido 0 - 5 Siginho Alineación oficial del equipo 'Siginho' en el partido
Tiene un resultado normal 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 5.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bayramdere spor

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 73 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de bayramdere va anar a parar a la dreta de l'atac on en Yavuz Selim Seğmen, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 13 (Tarjeta roja directa): Al minut 13, Sadık Balca de bayramdere va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Miraç Odman es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sıbgatullah Teoman.
  • 513 Minuto 77 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): El sector d'aficionats de l'equip rival d'en Miraç Odman va esclatar a riure per un error infantil d'aquest. Ell es va girar a la grada i va començar a repartir botifarres. En veure això, l'àrbitre va haver d'ensenyar-li la segona groga i mostrar-li el camí dels vestidors.

Siginho

Goles Goles

  • 171 Minuto 14 (Gol por el centro): En Vjekoslav Itković donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 14 el marcador reflectia el 0 - 1.
  • 106 Minuto 26 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 26 minuts, Séraphin Bricout va interceptar una passada que anava dirigida al porter rival i sense tocar la pilota i amb un parell de fintes va marejar al porter, i va acabar marcant amb un magnífic cop de taló, posant el resultat a 0 - 2.
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 30 de partit va donar a Siginho l'avantatge per 0 - 3. Noel Džoni en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Joža Hržić, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 29 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Siginho va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 281 Minuto 71 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Noel Džoni després de 71 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Naşit Akbey va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Kim Dushku es va quedar sol davant del porter, al minut 83. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.