Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050897

Amistoso (Int., RC) 731050897 Información oficial sobre el partido 731050897 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 4 - 1 I Leoni Del Senegal Alineación oficial del equipo 'I Leoni Del Senegal' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
NAITO Alineación oficial del equipo 'NAITO' en el partido 3 - 1 I Leoni Del Senegal Alineación oficial del equipo 'I Leoni Del Senegal' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
79,9 % 2,9 % 17,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NAITO

Goles Goles

  • 113 Minuto 33 (Gol por la derecha): Després de 33 minuts de partit, Jesús Fuster igualava per NAITO en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 35 (Gol por el centro): NAITO va aconseguir el 2 - 1 que desfeia l'empat quan al minut 35 Zygmunt Mytych va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 74 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de NAITO pel centre va donar un gran resultat: el gol de Manuel Téllez va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 130 Minuto 76 (Gol de falta): El gol de falta de Miguel Pidal sortirà a moltes televisions, ja que el seu xut va tocar el travesser, un pal, la línia de gol i l'altre pal abans d'introduir-se a la porteria al minut 76 i ampliar l'avantatge de NAITO a 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 212 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en 窦 (Dou) 永奇 (Yongqo) va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Adrià Esmel va entorpir al marcador d'en Alfonso Vázquez Huertas per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.

I Leoni Del Senegal

Goles Goles

  • 171 Minuto 27 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Benoît Galmiche que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Leoni.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Marco Mela va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 239 Minuto 72 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Marko Weisssteiner va deixar a Miguel Pidal assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Marco Mela de Leoni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.