Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050834

Amistoso (Int., RC) 731050834 Información oficial sobre el partido 731050834 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 4 - 3 Galácticos XI Pensioners Alineación oficial del equipo 'Galácticos XI Pensioners' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Tavernes Alineación oficial del equipo 'Tavernes' en el partido 5 - 1 Galácticos XI Pensioners Alineación oficial del equipo 'Galácticos XI Pensioners' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,1 % 0,4 % 8,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tavernes

Goles Goles

  • 112 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Raymond Auffret va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 1 - 1.
  • 122 Minuto 33 (Gol por la izquierda): Tavernes prenia la batuta de l'encontre al minut 33, quan en Pekka Kankaanperä va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 121 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 els aficionats van embogir quan en Arseni Civera va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 3 - 2 a favor de Tavernes.
  • 123 Minuto 104 (Gol por la derecha): Passats 104 minuts, Pekka Kankaanperä, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Tavernes es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 103 (Ocasión por la izquierda): En Arseni Civera va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 110 (Ocasión por la derecha): En Arseni Civera es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Pacôme Guebre de Tavernes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 54 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Pacôme Guebre de Tavernes es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 54.

Galácticos XI Pensioners

Goles Goles

  • 172 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de G11 va ser finalitzada des de l'esquerra per Leon Frederik Moosfeld al minut 5. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.
  • 141 Minuto 57 (Gol de contra por el centro): Todd Masterson va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, G11, al minut 57. El marcador va canviar a 2 - 2.
  • 162 Minuto 75 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Sandy Van Houte per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 3 - 3.