Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050774

Amistoso 731050774 Información oficial sobre el partido 731050774 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Trabuchs F.C. Alineación oficial del equipo 'Trabuchs F.C.' en el partido 5 - 3 Los Tiranos FC Alineación oficial del equipo 'Los Tiranos FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Trabuchs F.C. Alineación oficial del equipo 'Trabuchs F.C.' en el partido 6 - 2 Los Tiranos FC Alineación oficial del equipo 'Los Tiranos FC' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 5.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.50Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,8 % 2,6 % 16,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trabuchs F.C.

Goles Goles

  • 122 Minuto 5 (Gol por la izquierda): Trabuchs, atacant per l'esquerra al minut 5, va aprofitar el magnífic llançament de Loren Ruiz Jiménez per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de José Luis Vallecillo arribés a peus de Raúl Sevilla, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Trabuchs el 2 - 0.
  • 123 Minuto 44 (Gol por la derecha): Passats 44 minuts, José Luis Vallecillo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 3 - 2. Trabuchs es posava per davant!
  • 123 Minuto 48 (Gol por la derecha): Trabuchs s'avançava al marcador al minut 48, després d'un rebot que va caçar en Ignacio Ferrer Fuentes per la banda dreta de l'atac local. El 4 - 3 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 132 Minuto 84 (Gol por la izquierda): En Alfonso Torres-Ayala de Trabuchs va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 39 (Ocasión por el centro): En Raúl Sevilla, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 221 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Alfonso Torres-Ayala! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 82 quan Raúl Sevilla de Trabuchs gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Noe Sobreira. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Ignacio Ferrer Fuentes de Trabuchs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Los Tiranos FC

Goles Goles

  • 152 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Tiranos va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 2 - 1 quan Drahoslav Turza va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 162 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Drahoslav Turza per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 2 - 2.
  • 164 Minuto 44 (Gol de penalti): En una sortida aèria el porter local va voler rebutjar la pilota amb el puny amb tanta mala sort que va deixar estabornit a un rival. El col·legiat no va tenir més remei que xiular un penal que serviria perquè en Xervasio Coba marqués l'empat. Al minut 44 el marcador mostrava un empat a 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 2 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Loren Ruiz Jiménez haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Tiranos al minut 2.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Nicola Facca ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Francisco Javier Silva Mendoza de Tiranos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 44 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Després d'un seguit de faltes, l'àrbitre es va veure obligat a expulsar Francisco Javier Silva Mendoza de Tiranos per doble groga al minut 44.