Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050702

Amistoso (Int.) 731050702 Información oficial sobre el partido 731050702 en Hattrick

17.04.2024 17:55:00

AC Petras Szczesie TEAM Alineación oficial del equipo 'AC Petras Szczesie TEAM' en el partido 3 - 2 Phoenix FK Alineación oficial del equipo 'Phoenix FK' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
AC Petras Szczesie TEAM Alineación oficial del equipo 'AC Petras Szczesie TEAM' en el partido 3 - 0 Phoenix FK Alineación oficial del equipo 'Phoenix FK' en el partido
Tiene un resultado normal 2.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,5 % 0,1 % 1,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AC Petras Szczesie TEAM

Goles Goles

  • 113 Minuto 13 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Çağtuğ Kazanhan de Petras va aconseguir igualar el partit al minut 13, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 114 Minuto 64 (Gol de penalti): L'àrbitre va xiular, amb autoritat, un penal favorable als locals al minut 64. El públic va aplaudir l'encertada decisió i en Orlando Faustino va empatar el partit, 2 - 2, sense complicar-se la vida.
  • 121 Minuto 77 (Gol por el centro): Çağtuğ Kazanhan va donar a Petras un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 26 (Ocasión por la izquierda): Petras va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jurek Szuryga va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Mahir Koljenović.
  • 211 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Petras enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): En Aleksander Kąca, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Phoenix FK

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Eşref Susus va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 10 de penal. El va picar amb gran classe, amb potència i amb col·locació a l'esquerra del porter.
  • 141 Minuto 27 (Gol de contra por el centro): PFK sabia com jugar al contraatac, i al minut 27, Mehmet Allahverdi va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Lauritz Erlwein va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.