Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050621

Amistoso 731050621 Información oficial sobre el partido 731050621 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Riverside Olympic Alineación oficial del equipo 'Riverside Olympic' en el partido 1 - 0 Macabucha Team Alineación oficial del equipo 'Macabucha Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Riverside Olympic Alineación oficial del equipo 'Riverside Olympic' en el partido 2 - 0 Macabucha Team Alineación oficial del equipo 'Macabucha Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Riverside Olympic

Goles Goles

  • 187 Minuto 2 (Gol tiro lejano): En Josep Soltero conduïa pel cercle central i, veient a en René Bříza desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 230 Minuto 17 (Ocasión de falta): Al minut 17, Jacques Guilbault gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.
  • 233 Minuto 19 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Ric Lesher va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 287 Minuto 60 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Olaf Reichenstein ja els havia advertit que el porter contrari, en Bertrand Steinmetz, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 287 Minuto 63 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Riverside tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Francisco Malagamba ho va intentar al minut 63 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 207 Minuto 66 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Riverside va ser a punt de marcar al minut 66, quan el seu jugador Shane Borman va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El Riverside ho intentava per la dreta per mitjà de Shane Borman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Macabucha Team

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 4 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 4 minuts, el Macabucha va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): Macabucha van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 20, però Miguel Garrido va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 64 (Ocasión de contra por el centro): En Alberto Alarcón va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 241 Minuto 68 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Macabucha va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Alberto Alarcón, però el porter rival va fer una gran aturada.