Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731050124

Amistoso 731050124 Información oficial sobre el partido 731050124 en Hattrick

17.04.2024 15:05:00

FC BAYERN MUNCHEN 78 Alineación oficial del equipo 'FC BAYERN MUNCHEN 78' en el partido 1 - 4 Les Ramoneurs de terrain Alineación oficial del equipo 'Les Ramoneurs de terrain' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
FC BAYERN MUNCHEN 78 Alineación oficial del equipo 'FC BAYERN MUNCHEN 78' en el partido 1 - 3 Les Ramoneurs de terrain Alineación oficial del equipo 'Les Ramoneurs de terrain' en el partido
Tiene un resultado normal 1.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.93Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
10,5 % 0,7 % 88,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BAYERN MUNCHEN 78

Goles Goles

  • 101 Minuto 43 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Marcel Ducoulombier trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 1 - 2 encara permetia alguna esperança.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 44 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pierre-Marie Perreau va marxar per velocitat al minut 44 i va fer una passada de la mort a Cezary Świerczewski, però aquest va fallar.
  • 202 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): En Maurice Gonthier de MUNCHEN es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 44, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 202 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Al 61, Cezary Świerczewski hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Necmi Resmi. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 204 Minuto 78 (Ocasión de penalti): En Mathurin Boitier va errar un llançament des del punt de penal al minut 78. Durant la resta de partit va sentir algun xiulet des de la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68, James Bouvry de MUNCHEN va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Les Ramoneurs de terrain

Goles Goles

  • 170 Minuto 8 (Gol de falta): Una barrera mal col·locada en un tir lliure llançat per Louison Gilet al minut 8 va permetre a Ramoneurs prendre avantatge per 0 - 1.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al 23 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Ramoneurs augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Loïs Xavier es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 185 Minuto 44 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Ramoneurs van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Frédérick Montfort va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 3 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 65 (Gol por la derecha): Al minut 65, un xut de Cristóbal Poleo des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 1 - 4 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 35 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Ramoneurs la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 282 Minuto 51 (Ocasión por la izquierda): Avelino Corvela, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 51 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Ramoneurs va quedar sense poder incrementar el seu marcador.
  • 283 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Stanislas Pantel al minut 72, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Avelino Corvela de Ramoneurs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frédérick Montfort de Ramoneurs va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.