Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049876

Amistoso (Int.) 731049876 Información oficial sobre el partido 731049876 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Club deportivo amparo Alineación oficial del equipo 'Club deportivo amparo' en el partido 1 - 2 Turtle Alineación oficial del equipo 'Turtle' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Club deportivo amparo Alineación oficial del equipo 'Club deportivo amparo' en el partido 1 - 2 Turtle Alineación oficial del equipo 'Turtle' en el partido
Tiene un resultado normal 0.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
18,1 % 3,5 % 78,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Club deportivo amparo

Goles Goles

  • 100 Minuto 89 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Faouzi Tanji. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 89 de joc, que suposava el 1 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 14 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Christoffer Jaretz de deportivo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Turtle

Goles Goles

  • 138 Minuto 15 (Gol evento especial extremo + rematador): En Carsten Mingler va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on 余 (Yu) 新铮 (Xinzheng) la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 183 Minuto 19 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 19, Turtle va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser 一馬 (Kazuma) 野川 (Nogawa).

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 49 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Turtle va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Imrich Jandečka, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Vallentin Lindhstål de Turtle va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 89 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en 一馬 (Kazuma) 野川 (Nogawa).