Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049763

Amistoso 731049763 Información oficial sobre el partido 731049763 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Dinamo Zapaterico Alineación oficial del equipo 'Dinamo Zapaterico' en el partido 7 - 1 Izar Gorriak Alineación oficial del equipo 'Izar Gorriak' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Dinamo Zapaterico Alineación oficial del equipo 'Dinamo Zapaterico' en el partido 4 - 0 Izar Gorriak Alineación oficial del equipo 'Izar Gorriak' en el partido
Tiene bastante suerte 4.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Dinamo Zapaterico

Goles Goles

  • 111 Minuto 19 (Gol por el centro): Vlatko Vučić s'emportà una gran ovació del públic local al minut 19, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 1 - 1.
  • 122 Minuto 25 (Gol por la izquierda): Zapaterico, atacant per l'esquerra al minut 25, va aprofitar el magnífic llançament de Alejandro Clos per agafar avantatge al marcador: 2 - 1.
  • 118 Minuto 43 (Gol evento especial córner peinado): Yannik Andreas Fugger va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Zapaterico, Sergio Urzáiz, que va marcar, sense saber com, el 3 - 1.
  • 133 Minuto 44 (Gol por la derecha): El 4 - 1 va pujar al marcador quan Zapaterico va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Vlatko Vučić des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 44 (Gol por la izquierda): En Zamfir Popa va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 1.
  • 133 Minuto 62 (Gol por la derecha): Zapaterico va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Vlatko Vučić va poder fer el 6 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 134 Minuto 84 (Gol de penalti): Als 84 minuts de joc, els nois de Zapaterico van provocar una pena màxima, que va transformar sense problemes Vlatko Vučić augmentant l'avantatge per als locals: 7 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Mario Rodrigo Alberti va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 233 Minuto 77 (Ocasión por la derecha): En Zamfir Popa es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Pedro Estade es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Izar Gorriak

Goles Goles

  • 171 Minuto 13 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Ivan Ploshtakov que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Gorriak.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Gorriak va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 76 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): En Marcos Elormendi va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.