Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049234

Amistoso (Int., RC) 731049234 Información oficial sobre el partido 731049234 en Hattrick

17.04.2024 13:45:00

Ķimuri Alineación oficial del equipo 'Ķimuri' en el partido 4 - 6 CD Guamil Alineación oficial del equipo 'CD Guamil' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Ķimuri Alineación oficial del equipo 'Ķimuri' en el partido 3 - 1 CD Guamil Alineación oficial del equipo 'CD Guamil' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.62Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene una suerte increíble
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ķimuri

Goles Goles

  • 124 Minuto 34 (Gol de penalti): Al minut 34 l'àrbitre va premiar Ķimuri amb un penal, tot i les enèrgiques protestes dels visitants. Mogi Temulun va enganyar el porter i va fer pujar al marcador el 1 - 0.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 41 minuts, el tirador de faltes del Ķimuri va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Ivis Zvirbulis, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 111 Minuto 82 (Gol por el centro): Mogi Temulun s'emportà una gran ovació del públic local al minut 82, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 3 - 3.
  • 114 Minuto 97 (Gol de penalti): Al minut 97, l'àrbitre va xiular un penal polèmic a l'àrea visitant, potser pressionat pel públic. Mogi Temulun no va tenir problemes per marcar el penal i així empatar el partit: 4 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Ķimuri va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 14 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Tālivaldis Kalpiņš ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 232 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Al minut 40, Ivis Zvirbulis gairebé va marcar per a Ķimuri des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 233 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): El jugador local Ivis Zvirbulis per poc que no incrementa el marcador al minut 42. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però 翟 (Zhai) 海帆 (Haifan) va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Uldis Rainis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de 翟 (Zhai) 海帆 (Haifan) va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 60 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Guamil. La jugada d'estratègia del Ķimuri per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Vladimir Ankudinov va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 233 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): En Uldis Rainis es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 223 Minuto 105 (Ocasión por la derecha): Al minut 105, Mogi Temulun arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 73, Vladimir Ankudinov de Ķimuri va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 99 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Czesław Wajs de Ķimuri va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 058 Minuto 121 (Penalti fallado (nervioso)): Saturat per la pressió, El jugador de Ķimuri, Ivis Zvirbulis, col·locà la pilota just a les mans d'en 翟 (Zhai) 海帆 (Haifan). El marcador: 4 - 4.
  • 059 Minuto 123 (Penalti fallado (fuera o parada)): El penal llançat per Matīss Kokums de Ķimuri anava molt fort i col·locat però 翟 (Zhai) 海帆 (Haifan) no va perdre el temps i va fer una estirada sublim que va fer aixecar el públic dels seients. El marcador no es va moure: 4 - 5.
  • 058 Minuto 125 (Penalti fallado (nervioso)): El jugador de Ķimuri Ivo Dārziņš, dominat per la pressió del moment, va llançar un penal suau i sense col·locar, que va anar directament a les mans de 翟 (Zhai) 海帆 (Haifan). El marcador continuava 4 - 5.
  • 059 Minuto 127 (Penalti fallado (fuera o parada)): El jugador de Ķimuri Uldis Rainis va efectuar un llançament molt col·locat que el porter no va poder aturar. Desgraciadament, no va ser gol, ja que el pal va rebutjar la pilota.

CD Guamil

Goles Goles

  • 153 Minuto 44 (Gol por la derecha): Guamil van aconseguir el 2 - 1 que retallava diferències al minut 44 quan Ramón Calveri sense dificultats va fer passar la pilota per sota el porter després d'una jugada per la dreta.
  • 161 Minuto 79 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 79 minuts Luis Cabanillas va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.
  • 173 Minuto 81 (Gol por la derecha): Al minut 81 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 2 - 3, gràcies a una bona internada de Abdullah Hameed que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 172 Minuto 96 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Fèlix Ballesté quedar desmarcat i marcar per a Guamil al minut 96. El marcador es va posar aleshores 3 - 4 pels visitants.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Emilio Errazu de Guamil va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Tanda de Penaltis Tanda de Penaltis

  • 056 Minuto 122 (Penalti marcado): Fèlix Ballesté de Guamil, amb tranquil·litat i seguretat, va enganyar el porter rival Aldris Anerauds en un bon llançament des del punt fatídic. 4 - 5.
  • 058 Minuto 124 (Penalti fallado (nervioso)): A l'estadi hi havia qui encara combregava amb rodes de molí i confiava en què aquell penal fes pujar el marcador. Tot i això, el jugador Ramón Calveri de Guamil va dirigir-se amb por al punt de penal i va fer honors a les pors dels assistents: el seu llançament va ser molt dolent i el porter rival el va aturar amb una sola mà.
  • 058 Minuto 126 (Penalti fallado (nervioso)): Visiblement nerviós, Luis Cabanillas va xutar fora per a Guamil, el marcador es va quedar igual: 4 - 5, ja es veia a venir!
  • 056 Minuto 128 (Penalti marcado): En Emilio Errazu anava amb la mirada fixada a la pilota per tirar el penal. No sabem que deuria pensar, però el porter ni la va veure passar! 4 - 6 per a Guamil.