Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731049103

Amistoso (Int.) 731049103 Información oficial sobre el partido 731049103 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 6 - 3 La ñoña (RE) Alineación oficial del equipo 'La ñoña (RE)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Daños Conlaterales Alineación oficial del equipo 'Daños Conlaterales' en el partido 6 - 1 La ñoña (RE) Alineación oficial del equipo 'La ñoña (RE)' en el partido
Tiene un resultado normal 5.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,3 % 0,1 % 3,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Daños Conlaterales

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Rodolfo Cabedo de Daños, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 25 (Gol por la izquierda): En Marcos Sintes de Daños va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Daños pel centre va donar un gran resultat: el gol de Marcos Sintes va posar el 3 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de Daños va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Alejandro Lozano Molina progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 4 - 1.
  • 131 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Juan Pérez de Tejada, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 5 - 3 per a Daños.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Daños va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Marcos Sintes va poder fer el 6 - 3 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Al minut 12 es va veure una gran oportunitat per a Daños per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nel Martínez Sánchez, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 237 Minuto 34 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Alejandro Lozano Molina va fer al minut 34 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Juan Pérez de Tejada, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Jaume Gispets es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Al minut 68 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Nel Martínez Sánchez de Daños va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

La ñoña (RE)

Goles Goles

  • 153 Minuto 25 (Gol por la derecha): Al minut 25, Antonio Cubides va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per ñoña en aconseguir el 2 - 1.
  • 152 Minuto 57 (Gol por la izquierda): El 4 - 2 el va apuntar al seu compte particular Fernando Angel de ñoña després d'una preciosa jugada per l'esquerra, cosa que va provocar la cridòria dels aficionats visitants més animats.
  • 151 Minuto 58 (Gol por el centro): Els visitants van respondre al minut 58 del partit, anotant el 4 - 3, mitjançant una bona combinació pel centre que va rematar Fernando Angel.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Telésforo Leal.