Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048921

Amistoso (Int.) 731048921 Información oficial sobre el partido 731048921 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Sevilla Este FC Alineación oficial del equipo 'Sevilla Este FC' en el partido 6 - 0 Tomika FC Barcelona Alineación oficial del equipo 'Tomika FC Barcelona' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sevilla Este FC Alineación oficial del equipo 'Sevilla Este FC' en el partido 4 - 0 Tomika FC Barcelona Alineación oficial del equipo 'Tomika FC Barcelona' en el partido
Tiene suerte 4.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sevilla Este FC

Goles Goles

  • 120 Minuto 16 (Gol de falta): Billy Dingle va donar a Sevilla un avantatge de 1 - 0 amb un magnífic llançament de falta.
  • 137 Minuto 25 (Gol evento especial extremo + rematador): Amb una precisió quirúrgica, la magnífica centrada de Reint-Jan Orman va anar a parar al cap de Billy Dingle que va demostrar que és un mestre rematant de cap i va anotar així per a Sevilla el 2 - 0.
  • 133 Minuto 30 (Gol por la derecha): Sevilla va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Uglješa Lečić va poder fer el 3 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Reint-Jan Orman va incrementar l'avantatge de Sevilla amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Sevilla pel centre va donar un gran resultat: el gol de Alberto Meneses va posar el 5 - 0 al marcador.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Al minut 70 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernand Clyncke, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 0 per a Sevilla.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 4 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de 黄 (Huang) 宝丰 (Baofeng) va ser clau en la jugada d'atac de Sevilla al minut 4, quan ell mateix va fer una passada brutal a Uglješa Lečić, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.
  • 230 Minuto 67 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 67 podia haver acabat en gol, però Tibor Bogdán va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Billy Dingle va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 78 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 78 quan Erasmos Christoglou de Sevilla gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 90 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Petr Jelínek. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): 黄 (Huang) 宝丰 (Baofeng) de Sevilla es va emportar una amonestació al minut 66 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 83, Samu Rusila de Sevilla va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Tomika FC Barcelona

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, István Ritter de Tomika es va guanyar la targeta groga merescudament.