Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048805

Amistoso 731048805 Información oficial sobre el partido 731048805 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

Los Estrellaos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Estrellaos F. C. ' en el partido 0 - 7 Catalunya team FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya team FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Clase Mundial (13))
Los Estrellaos F. C. Alineación oficial del equipo 'Los Estrellaos F. C. ' en el partido 0 - 7 Catalunya team FC Alineación oficial del equipo 'Catalunya team FC' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 7.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Estrellaos F. C.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Ginés Centellas de Estrellaos la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Catalunya team FC

Goles Goles

  • 172 Minuto 29 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Oleg Kulikov quedar desmarcat i marcar per a Catalunya al minut 29. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Abel Larsson de Catalunya va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 34. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 181 Minuto 41 (Gol por el centro): Al minut 41, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Antoni Gratovil va augmentar l'avantatge de Catalunya a 0 - 3 amb un xut ras arran de pal.
  • 183 Minuto 47 (Gol por la derecha): Al 47 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Catalunya augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Gauthier Malhomme es rifés el porter i marqués el 0 - 4.
  • 181 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49, Oleg Kulikov va augmentar l'avantatge de Catalunya a 0 - 5 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 181 Minuto 82 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Amador Elizagaray de Catalunya l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 6 al minut 82 de partit.
  • 183 Minuto 86 (Gol por la derecha): Oleg Kulikov va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 7 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Wincenty Prażmowski va fer al minut 11 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Óscar Cabrio, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 281 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Al minut 38 de partit, Mirek Skalický va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Oleg Kulikov va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 88 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Oleg Kulikov després de 88 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Elodio Bueno va poder desviar-lo a córner.