Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048621

Amistoso (RC) 731048621 Información oficial sobre el partido 731048621 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 0 - 8 Real Sporting de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Excelente (8))
Ojrove Meu Alineación oficial del equipo 'Ojrove Meu' en el partido 0 - 9 Real Sporting de Gijon Alineación oficial del equipo 'Real Sporting de Gijon' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 8.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ojrove Meu

Goles Goles

  • 125 Minuto 73 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Quina cantada! Les mirades del companys es van centrar en Niko Kause, que pressionat pels contraris va passar la pilota tan malament al seu porter que el va acabar superant i posant el 0 - 5 al marcador. Des de la grada, un indignat li va cridar "Avui dinaràs sopa de carbassó, tros d'ase!"

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Al minut 31 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Bob Turnbull no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Baltasar Agustín de Ojrove la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Real Sporting de Gijon

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): El jugador de Sporting Daniel Stephenson va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 16 amb un gran xut des de la banda dreta.
  • 181 Minuto 24 (Gol por el centro): Amgad El Sheikh de Sporting va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 24. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 182 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30, els visitants es van col·locar 0 - 3 per sobre quan Daniel Stephenson va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 181 Minuto 63 (Gol por el centro): Al minut 63, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Daniel Stephenson va augmentar l'avantatge de Sporting a 0 - 4 amb un xut ras arran de pal.
  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 76 minuts, el tirador de faltes del Sporting va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Amgad El Sheikh, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 0 - 6 pujava al marcador.
  • 183 Minuto 77 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 77, Sporting va augmentar el seu avantatge a 0 - 7, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Patrick Stelzig.
  • 183 Minuto 80 (Gol por la derecha): Al minut 80, un xut de Roman Artner des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 8 i el públic s'enfadava.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 15 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Sporting a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Mattías Óskarsson va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33 de partit, Mattías Óskarsson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 52 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Amgad El Sheikh. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mattías Óskarsson es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.