Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048417

Amistoso (Int.) 731048417 Información oficial sobre el partido 731048417 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

REAL GHEDI Alineación oficial del equipo 'REAL GHEDI' en el partido 3 - 1 GurikknDestroit Alineación oficial del equipo 'GurikknDestroit' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
REAL GHEDI Alineación oficial del equipo 'REAL GHEDI' en el partido 3 - 0 GurikknDestroit Alineación oficial del equipo 'GurikknDestroit' en el partido
Tiene un resultado normal 3.33Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

REAL GHEDI

Goles Goles

  • 185 Minuto 50 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del GHEDI van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tzvetan Pekov va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 120 Minuto 73 (Gol de falta): El 2 - 1 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Charles Corcoran al minut 73, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al GHEDI i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!
  • 131 Minuto 80 (Gol por el centro): Al minut 80 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Cristi Francech, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a GHEDI.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Sergey Minyailo va estar a punt d'avançar els locals al minut 16 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 23 (Ocasión por la izquierda): GHEDI va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 23 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Bernard Lafontaine ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): GHEDI va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Bernard Lafontaine en un 1 contra 1 amb el porter Luis Ciya, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Alfred Skrzydlak va estar a punt d'empatar per a GHEDI quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Luis Ciya va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Jaroslav Brunclík gairebé va marcar per a GHEDI des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

GurikknDestroit

Goles Goles

  • 119 Minuto 32 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): András 'Gacela Thomson' Kovács va treure un córner llarg cap al segon pal que en Alberto Cao, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Julio 'Rompetibias' Casasayes de GurikknDestroit va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 70 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alberto Cao de GurikknDestroit va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.