Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048398

Amistoso (Int.) 731048398 Información oficial sobre el partido 731048398 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido 3 - 1 Vorwärts Glowe II Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Glowe II' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
AIMARTXO Alineación oficial del equipo 'AIMARTXO' en el partido 2 - 0 Vorwärts Glowe II Alineación oficial del equipo 'Vorwärts Glowe II' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AIMARTXO

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): AIMARTXO va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Leonel Pacheco Lopes va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 120 Minuto 64 (Gol de falta): Petri Osanen va donar a AIMARTXO un avantatge de 2 - 1 amb un magnífic llançament de falta.
  • 134 Minuto 78 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de AIMARTXO al minut 78, que va llançar ajustat al pal en Petri Osanen. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): AIMARTXO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Emanuil Fieraru ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 44, Leonel Pacheco Lopes de AIMARTXO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ugaitz Orkaiztegi.

Vorwärts Glowe II

Goles Goles

  • 162 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Christoffer Engelhorn per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 3 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Vincent Syndikus va intentar anar-se'n per velocitat al minut 3 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 218 Minuto 34 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Gerhardt Adel va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Remigius Mehlhose rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Christoffer Engelhorn de Vorwärts va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.