Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048103

Amistoso (Int., RC) 731048103 Información oficial sobre el partido 731048103 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Real Akra Leuka C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Akra Leuka C.F.' en el partido 1 - 2 Intrépide Corbigny Alineación oficial del equipo 'Intrépide Corbigny' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Akra Leuka C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Akra Leuka C.F.' en el partido 2 - 0 Intrépide Corbigny Alineación oficial del equipo 'Intrépide Corbigny' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,8 % 0,3 % 6,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Akra Leuka C.F.

Goles Goles

  • 120 Minuto 12 (Gol de falta): RAL va agafar avantatge al minut 12 després d'un excel·lent tir lliure directe que va transformar magistralment Manuel Martel fent així el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 30 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 30 quan Georges Hemerijckx de RAL gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 237 Minuto 39 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Richard Žemlička va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Niceto Millán va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 212 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): El jugador de RAL Axel Mat quasi va assolir l'empat al minut 89 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 8, Georges Hemerijckx de RAL va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Manuel Martel de RAL amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Intrépide Corbigny

Goles Goles

  • 161 Minuto 36 (Gol por el centro): Intrépide van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 36, quan Ayyoub Badavi va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.
  • 171 Minuto 67 (Gol por el centro): Intrépide agafava avantatge al minut 67 de joc en marcar el 1 - 2 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Pierre-Henri Boillet amb mestria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierre-Henri Boillet.