Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731048047

Amistoso (Int.) 731048047 Información oficial sobre el partido 731048047 en Hattrick

17.04.2024 21:55:00

Sporting Clube da Madeira Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube da Madeira' en el partido 6 - 2 Medusa Expedition Alineación oficial del equipo 'Medusa Expedition' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Sporting Clube da Madeira Alineación oficial del equipo 'Sporting Clube da Madeira' en el partido 4 - 1 Medusa Expedition Alineación oficial del equipo 'Medusa Expedition' en el partido
Tiene suerte 3.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,5 % 0,2 % 4,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Clube da Madeira

Goles Goles

  • 140 Minuto 22 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el S.C.M. va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Rubén Monsalve aconseguint el 1 - 0.
  • 105 Minuto 27 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Bastián Cortes va deixar la defensa rival amb un pam de nas. John Edwards va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. S.C.M. posava el marcador 2 a 1.
  • 131 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Zlatan Frančešević, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a S.C.M..
  • 130 Minuto 44 (Gol de falta): Als 44 minuts, Rubén Monsalve va ampliar l'avantatge de S.C.M. amb un 4 - 2 mitjançant un tir lliure directe que va tocar la barrera i va despistar el porter.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de S.C.M. pel centre va donar un gran resultat: el gol de John Edwards va posar el 5 - 2 al marcador.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Al minut 72, S.C.M. va aconseguir el 6 - 2 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rubén Monsalve, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 74 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): S.C.M. va ser a punt de marcar al minut 74, quan el seu jugador Kazimierz Pawela va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.

Medusa Expedition

Goles Goles

  • 118 Minuto 24 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 24, Norbert Bönisch va pentinar un córner cap al segon pal que Michael Hörnen va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 136 Minuto 43 (Gol evento especial inexperiencia rival): La falta d'experiència va fer que Bastián Cortes s'arrisqués amb un driblatge innecessari davant Ivonildo Gama Borges, que li va robar la pilota, va encarar el porter i li va bombejar la pilota fent el 3 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 9 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Bastián Cortes va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 9 de joc.