Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047509

Amistoso (Int.) 731047509 Información oficial sobre el partido 731047509 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido 4 - 4 Rosomaki Godziszewo Alineación oficial del equipo 'Rosomaki Godziszewo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
GOL_fo_TX Alineación oficial del equipo 'GOL_fo_TX' en el partido 6 - 1 Rosomaki Godziszewo Alineación oficial del equipo 'Rosomaki Godziszewo' en el partido
Tiene mala suerte 6.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,4 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

GOL_fo_TX

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Als 44 minuts, una gran jugada per l'esquerra de GOL_fo_TX va acabar amb la pilota als peus de Roluf Stiebler-Wobler que no va perdonar i va aconseguir reduir el marcador a 1 - 3.
  • 101 Minuto 71 (Gol por el centro): El públic local es va tornar a engrescar de valent, veient com en Uriele Fiorenza trencava les files de la defensa central i superava sense dificultat el porter, que devia estar a la lluna de València. El 2 - 3 encara permetia alguna esperança.
  • 101 Minuto 82 (Gol por el centro): Rafael Viegas de GOL_fo_TX va demostrar les seves habilitats al minut 82 amb un xut entre la defensa central dels visitants que reduïa la diferència al marcador 3 - 4.
  • 190 Minuto 85 (Gol de falta): En Haidar Godharvi va recuperar la pilota i, tal com si fos rugbi, va anar avançant fins a marcar el 4-4.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 10 (Ocasión de contra por la izquierda): El GOL_fo_TX va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 10, però en Haidar Godharvi va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): GOL_fo_TX va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Rafael Viegas va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Cezary Klimowicz.
  • 201 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Uriele Fiorenza no s'ho podia creure.
  • 216 Minuto 77 (Ocasión evento especial rápido + pase): El veloç Víctor Panadero va aconseguir deslliurar-se dels seus marcadors al minut 77, i va passar la pilota a Uriele Fiorenza, però aquest no va encertar a marcar.
  • 285 Minuto 83 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Rosomaki. La jugada d'estratègia del GOL_fo_TX per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Haidar Godharvi va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85, Víctor Panadero quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.

Rosomaki Godziszewo

Goles Goles

  • 142 Minuto 38 (Gol de contra por la izquierda): Mark Pashkovskyi va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 0 - 1 per a Rosomaki.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Antipas Poulos de Rosomaki va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 39. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): Rosomaki sabia com jugar al contraatac, i al minut 43, Antipas Poulos va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 3.
  • 181 Minuto 79 (Gol por el centro): Al minut 79, després d'una combinació de passades a la frontal de l'àrea, Andrzej Zuzański va augmentar l'avantatge de Rosomaki a 2 - 4 amb un xut ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Włodzimierz Bryniarski que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Leonard Gawronek va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 44, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 28 (Tarjeta roja directa): Al minut 28, Robert Truskolaski de Rosomaki va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Tellis Liapis, el jugador de Rosomaki va ser expulsat al minut 43.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leonard Gawronek de Rosomaki la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.