Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047496

Amistoso (Int.) 731047496 Información oficial sobre el partido 731047496 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

S.S. Rapid GIPO Alineación oficial del equipo 'S.S. Rapid GIPO' en el partido 1 - 1 Karacoolos Alineación oficial del equipo 'Karacoolos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
S.S. Rapid GIPO Alineación oficial del equipo 'S.S. Rapid GIPO' en el partido 1 - 1 Karacoolos Alineación oficial del equipo 'Karacoolos' en el partido
Tiene un resultado normal 1.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.83Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
48,5 % 24,7 % 26,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

S.S. Rapid GIPO

Goles Goles

  • 106 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): El RAPID sempre confia amb les genialitats d'en Tiziano Viviani; aquest cop va interceptar una passada i va marcar a plaer el 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Pyae Win va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luciano Bucciantini de RAPID va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Paolo Calvelli de RAPID amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Karacoolos

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): Al minut 59 en Sonny Cerfontaine va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Sonny Cerfontaine va marcar al minut 27 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 242 Minuto 55 (Ocasión de contra por la izquierda): Karacoolos van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 55, però Petrakis Ertsos va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Yeva Maarouf de Karacoolos es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Arturo Defalchidu es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 512 Minuto 60 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Arturo Defalchidu de Karacoolos es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 60.
  • 512 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Yeva Maarouf se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.