Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731047306

Amistoso (Int., RC) 731047306 Información oficial sobre el partido 731047306 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 0 - 2 Bergeggi Alineación oficial del equipo 'Bergeggi' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Atlètic Periquito Alineación oficial del equipo 'Atlètic Periquito' en el partido 0 - 2 Bergeggi Alineación oficial del equipo 'Bergeggi' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.09Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlètic Periquito

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 12 (Ocasión de contra por la izquierda): Periquito van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 12, però el xut de Oskar Nurk des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 203 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): Periquito va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan 李 (Li) 百国 (Baiguo) va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 201 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Miguel Escarrer va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 86 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.

Bergeggi

Goles Goles

  • 172 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Al minut 26 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Bergeggi prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Giuseppe Duilio.
  • 182 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Giuseppe Duilio va aprofitar un error defensiu al minut 27, i amb un xut creuat escorat a l'esquerra de l'atac va situar el 0 - 2 al marcador per a Bergeggi.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Mario Bertani va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 11, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Àngel Colet va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 281 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Patrik Tumpach quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Àngel Colet, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Giuseppe Duilio va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Helmut Schmittmann després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Àngel Colet va poder desviar-lo a córner.