Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731046434

Amistoso (Int.) 731046434 Información oficial sobre el partido 731046434 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Pin i Pon Alineación oficial del equipo 'Pin i Pon' en el partido 5 - 1 Kittlegairy Pineapple Farm Alineación oficial del equipo 'Kittlegairy Pineapple Farm' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Pin i Pon Alineación oficial del equipo 'Pin i Pon' en el partido 3 - 0 Kittlegairy Pineapple Farm Alineación oficial del equipo 'Kittlegairy Pineapple Farm' en el partido
Tiene suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pin i Pon

Goles Goles

  • 119 Minuto 34 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Daniel Serra va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 34.
  • 133 Minuto 35 (Gol por la derecha): Pin va aconseguir el 2 - 0 quan Gianluca Sammartino va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 132 Minuto 40 (Gol por la izquierda): En Okko Perkiö va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.
  • 132 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Pin va augmentar la diferència quan Rémy Messai no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.
  • 132 Minuto 85 (Gol por la izquierda): Al minut 85, Pin va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Rémy Messai, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 10 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Pin a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Okko Perkiö va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Gianluca Sammartino va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Nils Mateman per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Christian Yé va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 88 (Ocasión por la derecha): El Pin ho intentava per la dreta per mitjà de Nils Mateman, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 3, Romuald Bocheński de Pin va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Cristiano Centeno de Pin amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Kittlegairy Pineapple Farm

Goles Goles

  • 138 Minuto 48 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Teddy Aertgeerts la va rematar Georg Herberich amb una magnífica volea que va fer pujar per a Kittlegairy el 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 11 (Ocasión de contra por el centro): En Maykol Mariqueo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Allan Maurice de Kittlegairy va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.