Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731045992

Amistoso (Int.) 731045992 Información oficial sobre el partido 731045992 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Sporting Sbeis Alineación oficial del equipo 'Sporting Sbeis' en el partido 0 - 1 FC Gdańsk Zaspa United Alineación oficial del equipo 'FC Gdańsk Zaspa United' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sporting Sbeis Alineación oficial del equipo 'Sporting Sbeis' en el partido 0 - 2 FC Gdańsk Zaspa United Alineación oficial del equipo 'FC Gdańsk Zaspa United' en el partido
Tiene un resultado normal 0.29Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sporting Sbeis

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 14, però el xut de Manfredi Scura des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 211 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Mumtaz Shraideh quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 213 Minuto 69 (Ocasión por la derecha): Simone Cirone de Sporting va intentar batre la porteria rival al minut 69 amb un xut de gran potència i habilitat des de la dreta, però va sortir desviat després de tocar al pal.
  • 242 Minuto 75 (Ocasión de contra por la izquierda): Sporting van sortir al contraatac al minut 75, però Walter Padrin va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 15 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Micky Hague de Sporting va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

FC Gdańsk Zaspa United

Goles Goles

  • 171 Minuto 36 (Gol por el centro): En Maurycy Pilarski donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 36 el marcador reflectia el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Georg Rubik ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Maurycy Pilarski de Gdańsk va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 37 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 55 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kazimierz Stadnik de Gdańsk la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.