Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731045818

Amistoso (Int.) 731045818 Información oficial sobre el partido 731045818 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Jordi F.C. Alineación oficial del equipo 'Jordi F.C.' en el partido 5 - 5 "Universitatea Craiova Alineación oficial del equipo '"Universitatea Craiova' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
Jordi F.C. Alineación oficial del equipo 'Jordi F.C.' en el partido 3 - 5 "Universitatea Craiova Alineación oficial del equipo '"Universitatea Craiova' en el partido
Tiene suerte 3.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.74Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,4 % 22,0 % 51,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jordi F.C.

Goles Goles

  • 123 Minuto 29 (Gol por la derecha): Jordi s'avançava al marcador al minut 29, després d'un rebot que va caçar en Guenther Stadlhofer per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Jordi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Guenther Stadlhofer va posar el 2 - 0 al marcador.
  • 113 Minuto 44 (Gol por la derecha): Al minut 44, Jordi aconseguia empatar el partit a 3 - 3 quan Jaime Hombedeu va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 125 Minuto 49 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Un rebuig desafortunat de Diego Huertas va acabar amb la pilota dins la seva pròpia porteria, posant el 3 - 4 al minut 49.
  • 113 Minuto 50 (Gol por la derecha): Després de 50 minuts de partit, Javier Guirao igualava per Jordi en rematar una jugada d'atac per la dreta.
  • 121 Minuto 53 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Javier Guirao, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Jordi se les va manegar per posar per davant el seu equip: 5 - 4 al minut 53.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 43 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Una excel·lent centrada al segon pal d'en Diego Huertas no va ser aprofitada per en Jaime Hombedeu que es va entrebancar tot sol i no va poder rematar.
  • 233 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Jesús Antonio Valda va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Dane Smith, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 35 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jaime Hombedeu de Jordi es va emportar una amonestació al minut 35 per provocar un rival.

"Universitatea Craiova

Goles Goles

  • 154 Minuto 38 (Gol de penalti): El jugador de Stiinta Vali Piştalu va anotar des dels 11 metres al minut 38, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 164 Minuto 41 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Vali Piştalu va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 174 Minuto 44 (Gol de penalti): En Vali Piştalu va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 2 - 3 al minut 44. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 162 Minuto 67 (Gol por la izquierda): Stanisław Rupiewicz va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 5 - 5 al minut 67.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Vali Piştalu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Idan Taieb quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.