Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731045571

Amistoso (Int.) 731045571 Información oficial sobre el partido 731045571 en Hattrick

17.04.2024 06:15:00

LiverpooI F.C Alineación oficial del equipo 'LiverpooI F.C' en el partido 0 - 7 Golden State Waifus Alineación oficial del equipo 'Golden State Waifus' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Aceptable (6))
LiverpooI F.C Alineación oficial del equipo 'LiverpooI F.C' en el partido 0 - 9 Golden State Waifus Alineación oficial del equipo 'Golden State Waifus' en el partido
Tiene un resultado normal 0.12Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 9.45Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LiverpooI F.C

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 37, Ahmed Ashfaq de LIV va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Golden State Waifus

Goles Goles

  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Al minut 27 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a GSW prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Ruslan Zbarskiy.
  • 182 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 39 de partit va donar a GSW l'avantatge per 0 - 2. Mirosław Budny en va ser l'anotador.
  • 182 Minuto 42 (Gol por la izquierda): Al minut 42 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Marcin Naczk va ser l'anotador del 0 - 3.
  • 182 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Al minut 48, els visitants es van col·locar 0 - 4 per sobre quan Ruslan Zbarskiy va aprofitar un servei des de l'esquerra, i va marcar amb una espectacular mitja tisora.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Daniel Kuczkowski, que va ser qui va marcar 0 - 5, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 183 Minuto 75 (Gol por la derecha): Al 75 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a GSW augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Daniel Kuczkowski es rifés el porter i marqués el 0 - 6.
  • 184 Minuto 84 (Gol de penalti): Passaven 84 minuts quan l'àrbitre va xiular un penal en contra de l'equip local. En Ingolf Rass va ser l'anotador i per celebrar-ho va arremangar-se la màniga i va ensenyar un tatuatge on s'hi podia llegir "Visca el pa, visca el vi, visca la mare que em va parir!".

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 31 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Thierry Pouget va enviar un xut des de 40 metres al minut 31, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 43 (Tarjeta roja directa): El col·legiat va haver de mostrar la vermella directa a Mirosław Budny després que el jugador de GSW li digués "Ets una meretriu, marfanta, bagassa i maturranga!" a un pam de la cara.
  • 511 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 74, Daniel Kuczkowski de GSW va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.