Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731044576

Amistoso (Int., RC) 731044576 Información oficial sobre el partido 731044576 en Hattrick

18.04.2024 01:00:00

NY Warriors Alineación oficial del equipo 'NY Warriors' en el partido 6 - 2 Benskohr FC Alineación oficial del equipo 'Benskohr FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Brillante (11))
NY Warriors Alineación oficial del equipo 'NY Warriors' en el partido 8 - 0 Benskohr FC Alineación oficial del equipo 'Benskohr FC' en el partido
Tiene mala suerte 7.75Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NY Warriors

Goles Goles

  • 123 Minuto 12 (Gol por la derecha): Corria el minut 12 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Kyul de Paz, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 113 Minuto 23 (Gol por la derecha): Al minut 23, Warriors aconseguia empatar el partit a 2 - 2 quan Dylan Haney-Lyke va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 122 Minuto 26 (Gol por la izquierda): Warriors prenia la batuta de l'encontre al minut 26, quan en Mohammed Bayoumi va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 3 - 2 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 49 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Umang Munshi es va introduir dins la defensa central al minut 49, i va aconseguir el 4 - 2 davant la cridòria del públic.
  • 190 Minuto 57 (Gol de falta): En Mohammed Bayoumi va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 5-2.
  • 131 Minuto 70 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Warriors pel centre va donar un gran resultat: el gol de Mohammed Bayoumi va posar el 6 - 2 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 6 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Syed Thomas va estar a punt d'avançar els locals al minut 6 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Kyul de Paz. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 231 Minuto 72 (Ocasión por el centro): En Vincent Weyant, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Kyul de Paz de Warriors es va emportar una amonestació al minut 48 per provocar un rival.

Benskohr FC

Goles Goles

  • 163 Minuto 13 (Gol por la derecha): L'equip visitant va aconseguir l'empat a 1 al minut 13 amb una bonica jugada col·lectiva que va permetre a Rick Eschenlohr marcar un xut creuat des de la dreta.
  • 171 Minuto 19 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Frank Roscher que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a Benskohr.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 11 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Frank Roscher va fer al minut 11 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Alexander Schaaf, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 236 Minuto 22 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Vincent Weyant va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 22 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Alexander Schaaf de Benskohr es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 75, Raman Latash de Benskohr va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.