Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731044400

Amistoso (Int.) 731044400 Información oficial sobre el partido 731044400 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

FC Alhaurín de la torre Alineación oficial del equipo 'FC Alhaurín de la torre' en el partido 5 - 2 Mule FC Alineación oficial del equipo 'Mule FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Alhaurín de la torre Alineación oficial del equipo 'FC Alhaurín de la torre' en el partido 3 - 0 Mule FC Alineación oficial del equipo 'Mule FC' en el partido
Tiene suerte 3.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Alhaurín de la torre

Goles Goles

  • 121 Minuto 16 (Gol por el centro): Al minut 16 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Remigiusz Rucki ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, ALH es posava per davant 1 a 0.
  • 133 Minuto 25 (Gol por la derecha): ALH va aconseguir el 2 - 0 quan Florencio Armonda va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 139 Minuto 34 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): El jugador de ALH Chris Hansen va fer ús de la magnífica tècnica i amb una sèrie de bicicletes, driblings i túnels va escapar-se dels jugadors de l'equip contrari que se li van posar al pas. Wolfgang von Schorlemer va intentar prendre-li la pilota a l'últim moment, però no va poder evitar el gol que posava el 3 - 0 al marcador.
  • 185 Minuto 41 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ALH van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Florencio Armonda va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 4 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 58 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de ALH pel centre va donar un gran resultat: el gol de Jonathan Estaún va posar el 5 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 26 (Ocasión por el centro): En Remigiusz Rucki, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 42 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 42, Nicola Mondello de ALH va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Mule FC

Goles Goles

  • 119 Minuto 62 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Un córner ben llançat per Ole Grøndalen el va rematar John Leversby amb un magnífic cop de cap que va suposar el 5 - 1.
  • 138 Minuto 85 (Gol evento especial extremo + rematador): Ionel Dragnea estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Jonas Toplek va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 5 - 2 al minut 85.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Mule van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 28, però el xut de John Leversby des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 250 Minuto 43 (Ocasión de falta): Quan l'àrbitre va xiular una falta perillosa, l'entrenador visitant va resar internament un parenostre perquè en Ole Grøndalen l'enviés a la xarxa. Malauradament feia anys que no anava a missa el diumenge.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En John Leversby es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.