Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731044114

Amistoso (Int., RC) 731044114 Información oficial sobre el partido 731044114 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido 2 - 1 Cuero y vinilo Alineación oficial del equipo 'Cuero y vinilo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Arteixo FC Alineación oficial del equipo 'Arteixo FC' en el partido 2 - 0 Cuero y vinilo Alineación oficial del equipo 'Cuero y vinilo' en el partido
Tiene un resultado normal 2.39Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,1 % 0,1 % 1,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Arteixo FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 55 (Gol evento especial extremo + rematador): Onur Naim estava realitzant un excel·lent partit des de la seva banda. Dinu Câmpean va aconseguir rematar una de les seves bones centrades per aconseguir el 1 - 1 al minut 55.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Arteixo contenien la respiració mentre en Ignacio de la Viña s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Arteixo per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 13, quan Brighten Mailleux va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 218 Minuto 16 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Arteixo Angelo Lerario quasi marca al minut 16 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ignacio de la Viña l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 213 Minuto 52 (Ocasión por la derecha): El Arteixo va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Luis Rosa la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 223 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Jesús Moyano va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.

Cuero y vinilo

Goles Goles

  • 172 Minuto 22 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Nery Andújar quedar desmarcat i marcar per a vinilo al minut 22. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 15 (Ocasión por el centro): vinilo va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 15, quan Diego Heeneman va quedar-se sol davant el porter 丁 (Ding) 秉南 (Bingnan), però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Sebastián Gustavo Saavedra va marcar al minut 77 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Diego Heeneman de vinilo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Federico Agüero Maradona de vinilo va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.