Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731043661

Amistoso (Int.) 731043661 Información oficial sobre el partido 731043661 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

KekarFK Alineación oficial del equipo 'KekarFK' en el partido 2 - 1 NORFOLK ADDICKS Alineación oficial del equipo 'NORFOLK ADDICKS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
KekarFK Alineación oficial del equipo 'KekarFK' en el partido 3 - 0 NORFOLK ADDICKS Alineación oficial del equipo 'NORFOLK ADDICKS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.23Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KekarFK

Goles Goles

  • 122 Minuto 81 (Gol por la izquierda): Els seguidors del KekarFK contenien la respiració mentre en Gaspar Labarin s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de KekarFK va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Ibiur Dendaretegi progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 32 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Arnau Alerany va estar a punt d'avançar els locals al minut 32 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Manolo Buiza va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de KekarFK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 220 Minuto 40 (Ocasión de falta): Al minut 40, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 42 per blocar una centrada d'en Juan Echazarreta va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de KekarFK.
  • 223 Minuto 61 (Ocasión por la derecha): Al minut 61, Gaspar Labarin arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Al minut 83, Àngel Basolí gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Denis Habert va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 225 Minuto 85 (Ocasión evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Juan Echazarreta gairebé es va fer un gol en pròpia porteria, però la pilota va acabar anant al pal.
  • 208 Minuto 88 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Martín Chedid de KekarFK va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Juan Echazarreta que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

NORFOLK ADDICKS

Goles Goles

  • 151 Minuto 88 (Gol por el centro): Un mica després, Alexander Wold de NORFOLK va reduir fàcilment l'avantatge local a 2 - 1, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Ziyad Yehia va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 84 (Ocasión por el centro): NORFOLK va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Alexander Wold es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.