Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042735

Amistoso (Int., RC) 731042735 Información oficial sobre el partido 731042735 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido 3 - 1 Virslilábú Rohamosztag Alineación oficial del equipo 'Virslilábú Rohamosztag' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Cervatillos F.C Alineación oficial del equipo 'Cervatillos F.C' en el partido 4 - 0 Virslilábú Rohamosztag Alineación oficial del equipo 'Virslilábú Rohamosztag' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.27Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cervatillos F.C

Goles Goles

  • 113 Minuto 62 (Gol por la derecha): Els jugadors del Cervatillos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 62, deixant Danilo Stojić en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 122 Minuto 79 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Cervatillos contenien la respiració mentre en Danilo Stojić s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 2 - 1 per als locals.
  • 133 Minuto 81 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Cervatillos va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Marius Antoce des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Oscar Léonard hauria d'haver estat gol al minut 38 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): El Cervatillos va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Allard Erens la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 212 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Gašpar Zámečník va estar a punt d'empatar per a Cervatillos quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Marcell Murai va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 237 Minuto 80 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Gašpar Zámečník estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marius Antoce, als 80 minuts, va fallar per ben poc.
  • 231 Minuto 83 (Ocasión por el centro): En Danilo Stojić, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Virslilábú Rohamosztag

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Rohamosztag van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 1 mitjançant en Alexandru Domilescu.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Máté Lázok va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 286 Minuto 36 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 36 minuts, el Rohamosztag va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.
  • 241 Minuto 39 (Ocasión de contra por el centro): En Zoltán Somló va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.