Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042687

Amistoso (RC) 731042687 Información oficial sobre el partido 731042687 en Hattrick

17.04.2024 12:20:00

CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido 1 - 4 Arenteiro City Alineación oficial del equipo 'Arenteiro City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CDLOGROÑES AUTENTICO Alineación oficial del equipo 'CDLOGROÑES AUTENTICO' en el partido 2 - 1 Arenteiro City Alineación oficial del equipo 'Arenteiro City' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,3 % 5,5 % 20,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDLOGROÑES AUTENTICO

Goles Goles

  • 112 Minuto 22 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Nicolás Colltor va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 1 - 1 al minut 22.

Ocasiones Ocasiones

  • 201 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Una bona ocasió de Marius Gheorghiţă va estar a punt de reduir el desavantatge dels locals al minut 62 però el xut va sortir desviat a la dreta del porter.
  • 201 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Al minut 72 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Marius Gheorghiţă no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 12 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 12, Nicolás Colltor de CDLOGROÑES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Francesc Maura.

Arenteiro City

Goles Goles

  • 172 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Una sèrie de parets curtes per l'esquerra van permetre a Óscar Romero Mallo quedar desmarcat i marcar per a Arenteiro al minut 13. El marcador es va posar aleshores 0 - 1 pels visitants.
  • 106 Minuto 37 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Petri Tiitinen va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 37, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del Arenteiro, mentre ja celebrava el 1 - 2, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 182 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Al minut 57 un xut de difícil execució des de l'esquerra va significar que els visitants es distanciessin al marcador. En Alberto Troya Zamudio va ser l'anotador del 1 - 3.
  • 184 Minuto 58 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Arenteiro per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 58. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Enrique Palafox Castro. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 40 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Oriol Bohil, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Després de 41 minuts, Kjell Lagesen va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Óscar Alacid va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 69 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip Arenteiro Tomàs Sanllehí quasi marca al minut 69 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Ingo Xermade l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 241 Minuto 73 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Arenteiro, l'equip va recuperar la pilota al minut 73 i va contraatacar. En Oriol Bohil va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.