Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042572

Amistoso (Int., RC) 731042572 Información oficial sobre el partido 731042572 en Hattrick

17.04.2024 13:00:00

Simplet Alineación oficial del equipo 'Simplet' en el partido 1 - 4 FC Blabli AG Alineación oficial del equipo 'FC Blabli AG' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Simplet Alineación oficial del equipo 'Simplet' en el partido 2 - 2 FC Blabli AG Alineación oficial del equipo 'FC Blabli AG' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
31,9 % 37,4 % 30,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simplet

Goles Goles

  • 111 Minuto 22 (Gol por el centro): Al minut 22, Théo Jourdain va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

FC Blabli AG

Goles Goles

  • 136 Minuto 14 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Maciej Zembroń es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Jean-Pierre Schwanda per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 14 passava a ser 0 - 1.
  • 172 Minuto 27 (Gol por la izquierda): Passats 27 minuts de partit, Blabli es va posar per davant amb un 1 - 2 quan Clodoveo Cebollada es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 70 (Gol de falta): Al minut 70, una falta xutada per Ben Killias va provocar un magnífic "pal-cara-i-gol" d'un defensa (la pilota va tocar al pal, a la cara d'un defensor i va entrar a la porteria), la qual cosa va suposar el 1 - 3 per a Blabli. De totes maneres, l'àrbitre va adjudicar el gol al xutador.
  • 184 Minuto 76 (Gol de penalti): Un penal indiscutible va servir al Blabli per augmentar la diferència al marcador a 1 - 4 al minut 76. L'encarregat de llençar la pena màxima va ser en Ben Killias. Molts aficionats locals van pensar que aquell gol significava la sentència.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 15 (Ocasión por la izquierda): Al minut 15 Mario Matticchio va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Jean-Pierre Schwanda, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.
  • 282 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Marcel Gaiser va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 29, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 280 Minuto 55 (Ocasión de falta): Ben Killias va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 283 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jean-Pierre Schwanda al minut 71, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.