Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731042529

Amistoso (Int., RC) 731042529 Información oficial sobre el partido 731042529 en Hattrick

18.04.2024 03:00:00

Deportivo La Sarna Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Sarna' en el partido 4 - 0 FK Skarabudzeni Alineación oficial del equipo 'FK Skarabudzeni' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Deportivo La Sarna Alineación oficial del equipo 'Deportivo La Sarna' en el partido 2 - 1 FK Skarabudzeni Alineación oficial del equipo 'FK Skarabudzeni' en el partido
Tiene suerte 1.89Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,1 % 2,5 % 16,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo La Sarna

Goles Goles

  • 123 Minuto 28 (Gol por la derecha): El jugador Zdzisław Bujnicki de Deportivo, després de 28 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 143 Minuto 30 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Deportivo eren letals, i Zdzisław Bujnicki va aprofitar-ne un per aconseguir el 2 - 0 entrant des de la dreta.
  • 132 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Deportivo va augmentar la diferència quan Valentino Gantman no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 142 Minuto 63 (Gol de contra por la izquierda): Cerafín Boubila va rematar un contraatac des de l'esquerra i va marcar així el 4 - 0 per a Deportivo.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 16 (Ocasión por el centro): En Valentino Gantman del Deportivo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Julio Alberto Fiore de Deportivo gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

FK Skarabudzeni

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 38 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 38 en Bogdan Cocea ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Aleksandar Vuković el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 250 Minuto 80 (Ocasión de falta): Una falta dubtosa a la frontal de l'àrea va donar a Skarabudzeni l'oportunitat d'apropar-se en el marcador al minut 80, però el xut va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lazar Slović de Skarabudzeni la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.