Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041227

Amistoso (Int., RC) 731041227 Información oficial sobre el partido 731041227 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D.' en el partido 4 - 3 Gran Chipo Alineación oficial del equipo 'Gran Chipo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D. Alineación oficial del equipo 'Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D.' en el partido 6 - 0 Gran Chipo Alineación oficial del equipo 'Gran Chipo' en el partido
Tiene mala suerte 6.47Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Pollos a l'Ast SUIZA S.A.D.

Goles Goles

  • 113 Minuto 25 (Gol por la derecha): Els jugadors del Pollos amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 25, deixant Alfredo Reguera en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.
  • 118 Minuto 38 (Gol evento especial córner peinado): Alejandro Cosculluela va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de Pollos, Alfredo Reguera, que va marcar, sense saber com, el 2 - 1.
  • 132 Minuto 53 (Gol por la izquierda): En Alejandro Falcó va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 1.
  • 123 Minuto 73 (Gol por la derecha): Passats 73 minuts, Ernesto Melo, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 4 - 3. Pollos es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Nacho Leiva va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): Al minut 39 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Miguel Valero Gómez de Pollos va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Passaven 66 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Jesús Amatllé va rematar alt.
  • 221 Minuto 70 (Ocasión por el centro): En Nacho Leiva va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Pollos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.

Gran Chipo

Goles Goles

  • 174 Minuto 8 (Gol de penalti): Quan passaven 8 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del Chipo. En Eloy Magallanes va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 151 Minuto 64 (Gol por el centro): Un mica després, Ricardo Matías Romero de Chipo va reduir fàcilment l'avantatge local a 3 - 2, passant entre la defensa rival amb certa facilitat i marcant d'un xut ras i col·locat que va fer inútil l'estirada del porter.
  • 118 Minuto 69 (Gol evento especial córner peinado): Chipo va aconseguir el 3 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què Birger Meiderich, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ricardo Matías Romero que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 48 (Ocasión por la derecha): Tomas Raeber va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Karl Ludger Cramer-Klett de Chipo es va emportar una amonestació al minut 32 per provocar un rival.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Mariano Juan Acebey de Chipo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.