Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041040

Amistoso 731041040 Información oficial sobre el partido 731041040 en Hattrick

17.04.2024 12:05:00

chollora Alineación oficial del equipo 'chollora' en el partido 0 - 1 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
chollora Alineación oficial del equipo 'chollora' en el partido 3 - 1 Abrera Rangers Alineación oficial del equipo 'Abrera Rangers' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.57Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,6 % 0,1 % 3,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

chollora

Ocasiones Ocasiones

  • 214 Minuto 69 (Ocasión de penalti): En Abdelmalik Ziani va ser l'encarregat de llençar un penal xiulat al minut 69. En la carrera d'aproximació va mirar fixament allà on volia dirigir la pilota i el porter, molt astut, es va estirar ràpidament per aturar el penal.
  • 211 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Marc Toshack hauria d'haver estat gol al minut 72 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Abrera Rangers

Goles Goles

  • 173 Minuto 22 (Gol por la derecha): El jugador de Rangers Manel Toledo va aconseguir el 0 - 1 per als visitants al minut 22 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Rangers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Héctor Lapuente, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Borja De Herrera de Rangers es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 513 Minuto 70 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Borja De Herrera de Rangers va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".