Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731041014

Amistoso (Int.) 731041014 Información oficial sobre el partido 731041014 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

DSK Alineación oficial del equipo 'DSK' en el partido 1 - 2 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
DSK Alineación oficial del equipo 'DSK' en el partido 3 - 1 groundforcebcn Alineación oficial del equipo 'groundforcebcn' en el partido
Tiene mala suerte 2.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.80Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
91,4 % 0,4 % 8,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DSK

Goles Goles

  • 103 Minuto 76 (Gol por la derecha): Els seguidors del DSK van tornar a saltar d'alegria al minut 76. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Lorenzo Cipriani que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Vladyslav Shovkovskiy va estar a punt d'avançar els locals al minut 12 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): En Ľubomír Kamzík del DSK ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 38 (Ocasión por el centro): En Oğuz Kağan Samur va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de DSK se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 212 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Ľubomír Kamzík va estar a punt d'empatar per a DSK quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Robert Kirchner va desviar la pilota a l'últim instant.
  • 213 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Jean-Mathieu Rigo de DSK va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 47, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 18, Oğuz Kağan Samur de DSK va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

groundforcebcn

Goles Goles

  • 143 Minuto 39 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de groundforcebcn eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 39, Kostis Sevastopoulos va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 0 - 1.
  • 181 Minuto 73 (Gol por el centro): Duarte Helsen de groundforcebcn va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 73. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 29 (Ocasión por el centro): groundforcebcn va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 29, quan Duarte Helsen va quedar-se sol davant el porter Miki Trocha, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Al minut 42 de partit, Conrad Bareiss va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Malte Lüftner després de 78 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Miki Trocha va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Duarte Helsen va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 79, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.