Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040521

Amistoso (Int.) 731040521 Información oficial sobre el partido 731040521 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

goldenboy team Alineación oficial del equipo 'goldenboy team' en el partido 4 - 1 Torpedo Paradiso Alineación oficial del equipo 'Torpedo Paradiso' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
goldenboy team Alineación oficial del equipo 'goldenboy team' en el partido 4 - 1 Torpedo Paradiso Alineación oficial del equipo 'Torpedo Paradiso' en el partido
Tiene un resultado normal 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.55Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,3 % 0,1 % 1,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

goldenboy team

Goles Goles

  • 123 Minuto 24 (Gol por la derecha): Passats 24 minuts, Antonio Aquili, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. goldenboy es posava per davant!
  • 122 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Al minut 30 l'equip local va aprofitar un espai per l'esquerra i va marcar el 2 - 1. L'autor del gol per a goldenboy va ser Niccolò Banchi.
  • 131 Minuto 68 (Gol por el centro): Al minut 68 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Yasen Savov, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 1 per a goldenboy.
  • 115 Minuto 81 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Als 81 minuts de joc, Fausto Basili, corrent com un esperitat, superà primer Gonzalo Quevedo per velocitat, i després el porter posant el 4 - 1 al panell. Mare de Déu, quina gambada!

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Yasen Savov va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Stelios Freiherr von Eltz-Rübenach va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Karaman Manvelishvili! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 232 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Karaman Manvelishvili, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): El goldenboy ho intentava per la dreta per mitjà de Kendrick Doran, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Al minut 90, Kelvin Manu gairebé va marcar per a goldenboy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Kendrick Doran es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Torpedo Paradiso

Goles Goles

  • 162 Minuto 28 (Gol por la izquierda): Andreas Wallnöfer va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 1 - 1 al minut 28.