Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040510

Amistoso (Int.) 731040510 Información oficial sobre el partido 731040510 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Tapiac Alineación oficial del equipo 'Tapiac' en el partido 5 - 2 Blanqviazvl Sport Alineación oficial del equipo 'Blanqviazvl Sport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
Tapiac Alineación oficial del equipo 'Tapiac' en el partido 6 - 1 Blanqviazvl Sport Alineación oficial del equipo 'Blanqviazvl Sport' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 6.37Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.61Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Tapiac

Goles Goles

  • 122 Minuto 18 (Gol por la izquierda): Tapiac prenia la batuta de l'encontre al minut 18, quan en Pau Vilaró va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 1 - 0 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 132 Minuto 33 (Gol por la izquierda): En Günther Schwarzkopf de Tapiac va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 2 - 0.
  • 131 Minuto 40 (Gol por el centro): Al minut 40 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Pau Vilaró, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 3 - 0 per a Tapiac.
  • 132 Minuto 61 (Gol por la izquierda): Tapiac va augmentar la diferència quan Günther Schwarzkopf no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.
  • 134 Minuto 67 (Gol de penalti): Tapiac va obtenir un penal al minut 67, que va llançar a la perfecció Carlos Alberto Márquez. 5 - 0 a favor dels locals.

Blanqviazvl Sport

Goles Goles

  • 152 Minuto 77 (Gol por la izquierda): L'equip visitant va reduir diferències a 5 - 1 quan Belisario Casaverde va superar el porter després d'una jugada per l'esquerra al minut 77 de joc i va fer emmudir l'estadi cridant "Voleu fer el favor de callar?"
  • 151 Minuto 82 (Gol por el centro): Blanqviazvl van mostrar una bona compenetració quan al minut 82 van reduir diferències a 5 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Wouter Nuijten va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Rodrigo Belaúnde la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Blanqviazvl havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 253 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): Blanqviazvl van seguir progressant per la banda dreta. Aurelio Preciado va tenir la seva oportunitat al minut 38, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.