Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040211

Amistoso (Int.) 731040211 Información oficial sobre el partido 731040211 en Hattrick

16.04.2024 19:15:00

Italia calcio Alineación oficial del equipo 'Italia calcio' en el partido 1 - 2 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Italia calcio Alineación oficial del equipo 'Italia calcio' en el partido 3 - 1 river argenta Alineación oficial del equipo 'river argenta' en el partido
Tiene mala suerte 2.98Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.43Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
78,4 % 3,5 % 18,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Italia calcio

Goles Goles

  • 122 Minuto 31 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Gian Mattia Magale de Italia aconseguir un gol al minut 31 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Arturo Barone va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 236 Minuto 17 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Billy Hislop va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 232 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 33 quan Zeno Gurrieri de Italia gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 231 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Matteo Del Sal una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 40, però una magnífica aturada de Aivars Melbārdis va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Aivars Melbārdis al minut 41 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Gian Mattia Magale va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 211 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Italia enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 213 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 84 minuts, en Menelao Lanciato no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Arturo Barone de Italia la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

river argenta

Goles Goles

  • 161 Minuto 59 (Gol por el centro): El 1 - 1 va arribar amb una jugada de Georgiy Zamarenov que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.
  • 171 Minuto 74 (Gol por el centro): Amb 74 minuts jugats, Billy Hislop de argenta va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 32 (Ocasión por el centro): Georgiy Zamarenov quasi aconsegueix empatar per argenta al minut 32, però Loukas Trokoudis va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 284 Minuto 86 (Ocasión de penalti): Desgraciadament per a argenta, Timothée Castelle va fallar un penal al minut 86, cosa que no va agradar gens a l'entrenador.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Billy Hislop, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. argenta va quedar sense poder incrementar el seu marcador.