Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040056

Amistoso (Int., RC) 731040056 Información oficial sobre el partido 731040056 en Hattrick

16.04.2024 19:20:00

Ulisse The Dog All Star Alineación oficial del equipo 'Ulisse The Dog All Star' en el partido 2 - 0 Sekerse Tehlike F.C Alineación oficial del equipo 'Sekerse Tehlike F.C' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Ulisse The Dog All Star Alineación oficial del equipo 'Ulisse The Dog All Star' en el partido 1 - 1 Sekerse Tehlike F.C Alineación oficial del equipo 'Sekerse Tehlike F.C' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,1 % 28,7 % 27,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ulisse The Dog All Star

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): Ulisse s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Zoltan Giot per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 133 Minuto 55 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Ulisse va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Fernando Paulo Matos des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 37 per blocar una centrada d'en Jerome Downes va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Ulisse.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Ales' Hubovich es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 62 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Fernando Paulo Matos va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Jerome Downes.

Sekerse Tehlike F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 38 (Ocasión por el centro): Reynaldo Jiménez va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 38, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Klaas Schumpelick va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 218 Minuto 49 (Ocasión evento especial córner peinado): Kazım Diksoy hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Sławomir Krasiński havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Reynaldo Jiménez de Sekerse amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.