Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040049

Amistoso (Int.) 731040049 Información oficial sobre el partido 731040049 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

San Juan Bautista C.F. Alineación oficial del equipo 'San Juan Bautista C.F.' en el partido 1 - 2 Spartak Siegburg 07 Alineación oficial del equipo 'Spartak Siegburg 07' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
San Juan Bautista C.F. Alineación oficial del equipo 'San Juan Bautista C.F.' en el partido 2 - 3 Spartak Siegburg 07 Alineación oficial del equipo 'Spartak Siegburg 07' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.51Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
17,5 % 3,1 % 79,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

San Juan Bautista C.F.

Goles Goles

  • 142 Minuto 26 (Gol de contra por la izquierda): Marco Villabel va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de San J. B. i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): San J. B. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 12, quan Nico Schutzbach va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): San J. B. va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Vicenç Virgili ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 243 Minuto 70 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de San J. B. va anar a parar a la dreta de l'atac on en Modesto Valenciano, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): La pressió va fer l'efecte desitjat per l'entrenador de San J. B., que van sortir immediatament al contraatac. No obstant això, una coça al genoll de Nico Schutzbach va servir per aturar el joc. Ell mateix, va posar en joc la pilota centrant-la a l'interior de l'àrea petita, però el porter va sortir amb els punys i va enviar la pilota lluny de la zona perillosa.

Spartak Siegburg 07

Goles Goles

  • 172 Minuto 24 (Gol por la izquierda): Siegburg va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 24. Tobias Andreas Erdweg va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 171 Minuto 76 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 76, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Baltazar Sitarek es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 21 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 21, quan en João Urbano Guerreiro va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 283 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Després de 25 minuts, Oumouri Halidi va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Alcanzó va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 289 Minuto 68 (Ocasión evento especial): En Nicola Biondo, al minut 68 semblava que anés a la velocitat del so, corrent per la banda darrere la pilota, però Modesto Valenciano el va avançar a la velocitat de la llum desfent el perill per la seva porteria.
  • 271 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Baltazar Sitarek va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 73, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Carlos Alcanzó va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 209 Minuto 75 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Kilian Pillon, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a San J. B., però Vicenç Virgili no va poder encertar el xut.