Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731040019

Amistoso (Int.) 731040019 Información oficial sobre el partido 731040019 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido 5 - 0 team-boulettes Alineación oficial del equipo 'team-boulettes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Burguillos CF Alineación oficial del equipo 'Burguillos CF' en el partido 2 - 0 team-boulettes Alineación oficial del equipo 'team-boulettes' en el partido
Tiene bastante suerte 1.50Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Burguillos CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 18 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Artemio Materasso, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Burguillos se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 18.
  • 187 Minuto 27 (Gol tiro lejano): Era obvi que el Burguillos volia xutar de lluny quan tinguessin una bona posició, i el minut 27 van aconseguir marcar quan en Artemio Materasso va trobar un forat a la defensa i va sorprendre el porter amb un xut des de 25 metres. 2 - 0.
  • 187 Minuto 30 (Gol tiro lejano): L'entrenador del Burguillos va encertar-la al dir als seus jugadors que xutessin de lluny. Al minut 30 va arribar el 3 - 0 quan en Artemio Materasso va xutar des de 30 metres fent botar la pilota just davant del porter, que va tocar la pilota però no va poder evitar el gol.
  • 187 Minuto 54 (Gol tiro lejano): En Pedro Ruiz Romero conduïa pel cercle central i, veient a en Tzuri Schelach desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 4 - 0.
  • 119 Minuto 55 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Artemio Materasso sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Rickey Sebastian que, efectivament, va fer pujar el 5 - 0!

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 7 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del team-boulettes. La jugada d'estratègia del Burguillos per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ryan Loonstein va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Aitor Vardeci de Burguillos va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 512 Minuto 28 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Aitor Vardeci se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

team-boulettes

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 91 (Ocasión de contra por el centro): En Kingsley Bocquillon va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 36 (Tarjeta roja directa): Al minut 36 en Bob Chapuis va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.