Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039877

Amistoso (Int., RC) 731039877 Información oficial sobre el partido 731039877 en Hattrick

16.04.2024 20:30:00

maccabi horev haifa Alineación oficial del equipo 'maccabi horev haifa' en el partido 4 - 2 Schilderswijk OG'z Alineación oficial del equipo 'Schilderswijk OG'z' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
maccabi horev haifa Alineación oficial del equipo 'maccabi horev haifa' en el partido 6 - 0 Schilderswijk OG'z Alineación oficial del equipo 'Schilderswijk OG'z' en el partido
Tiene mala suerte 6.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.39Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,6 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

maccabi horev haifa

Goles Goles

  • 121 Minuto 10 (Gol por el centro): Al minut 10 els aficionats van embogir quan en Olli Vesalainen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de maccabi.
  • 131 Minuto 13 (Gol por el centro): Al minut 13 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Adam Taragan, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a maccabi.
  • 131 Minuto 17 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de maccabi va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Rudolf-Heinz Schlegelmilch progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de maccabi pel centre va donar un gran resultat: el gol de Otar Tusiashvili va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 9 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 9 per blocar una centrada d'en Rudolf-Heinz Schlegelmilch va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de maccabi.
  • 232 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, Olli Vesalainen gairebé va marcar per a maccabi des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 47 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Seza Naşit al minut 47 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Adam Taragan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Quirin Heise va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 79 (Ocasión por la derecha): Al minut 79 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mario Rene Allrutz de maccabi va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Schilderswijk OG'z

Goles Goles

  • 142 Minuto 80 (Gol de contra por la izquierda): Ephraim Fernhout va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Schilderswijk i marcant el 4 - 1.
  • 118 Minuto 84 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 84, el Schilderswijk va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Bert Jan Dingboom, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 4 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Al minut 18 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Ephraim Fernhout la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Schilderswijk havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.