Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039816

Amistoso (Int.) 731039816 Información oficial sobre el partido 731039816 en Hattrick

17.04.2024 12:30:00

PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido 2 - 0 R12 MotorSport Alineación oficial del equipo 'R12 MotorSport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
PuXol Killers Alineación oficial del equipo 'PuXol Killers' en el partido 5 - 0 R12 MotorSport Alineación oficial del equipo 'R12 MotorSport' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.06Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PuXol Killers

Goles Goles

  • 121 Minuto 31 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Paul Authier, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del PuXol se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 31.
  • 131 Minuto 37 (Gol por el centro): Al minut 37 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Paul Authier, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a PuXol.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): PuXol va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Sergio Verdejo Rojas en un 1 contra 1 amb el porter Virgil Tecău, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): El jugador local Sergio Verdejo Rojas per poc que no incrementa el marcador al minut 38. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Virgil Tecău va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Al minut 57 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Paul Authier de PuXol va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 209 Minuto 87 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Alessandro Godano, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a MotorSport, però Khalil Nagi no va poder encertar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 24, Dölf Di Vito de PuXol va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Dölf Di Vito se'n va anar al carrer després de veure la segona targeta groga per reiteració de faltes.

R12 MotorSport

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 81 (Ocasión de contra por el centro): En Fabián Huayanca va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Daniel Oprea.