Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039295

Amistoso (Int., RC) 731039295 Información oficial sobre el partido 731039295 en Hattrick

17.04.2024 12:25:00

ASC C.F. Alineación oficial del equipo 'ASC C.F.' en el partido 5 - 2 BlackWolf FC Alineación oficial del equipo 'BlackWolf FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Sobrenatural (14))
ASC C.F. Alineación oficial del equipo 'ASC C.F.' en el partido 5 - 1 BlackWolf FC Alineación oficial del equipo 'BlackWolf FC' en el partido
Tiene un resultado normal 5.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ASC C.F.

Goles Goles

  • 123 Minuto 7 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 7 gràcies a la jugada de Josué Celada, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Al minut 31 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Alexandro Garaietaondo, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a C.F..
  • 190 Minuto 61 (Gol de falta): En Josué Celada va mostrar quina potència té, perquè va poder desempallegar-se dels rivals per la força, acabant marcant el 4-0.
  • 132 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Al minut 76, C.F. va aconseguir el 5 - 1 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Viktor Blagushin, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 2 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Manuel Manzanedo va fer al minut 2 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Cris Gironella, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marcos Villarreal va estar a punt de sentenciar el partit al minut 42, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): En Eneko Bariain es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eneko Bariain de C.F. amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Lorenzo Pinella de C.F. la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

BlackWolf FC

Goles Goles

  • 125 Minuto 41 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 3 - 0 el va marcar Martino Borromeo a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 152 Minuto 74 (Gol por la izquierda): BlackWolf va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 4 - 1 quan Stefano Illiani va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 151 Minuto 90 (Gol por el centro): BlackWolf van mostrar una bona compenetració quan al minut 90 van reduir diferències a 5 - 2 mitjançant una gran jugada pel centre de l'atac que Luigi Carbonich va rematar sense oposició al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 252 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): BlackWolf va tenir l'ocasió de reduir distàncies al minut 36 des de l'esquerra, però un defensa local va treure la pilota de damunt la mateixa ratlla de gol, enviant-la a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 32 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aleksa Jakšić.