Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731039269

Amistoso (Int.) 731039269 Información oficial sobre el partido 731039269 en Hattrick

17.04.2024 09:45:00

türelem fc Alineación oficial del equipo 'türelem fc' en el partido 0 - 2 Atletico Balboa Alineación oficial del equipo 'Atletico Balboa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
türelem fc Alineación oficial del equipo 'türelem fc' en el partido 1 - 1 Atletico Balboa Alineación oficial del equipo 'Atletico Balboa' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.93Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,1 % 20,5 % 53,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

türelem fc

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Oleksandr Zhukov va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 210 Minuto 41 (Ocasión de falta): En Andrea Vitalini va fer una magnífica aturada al minut 41, tot i el bon llançament de falta de Jacek Górzkowski.
  • 203 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): türelem va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Gustav Mattmann va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Zsombor Czégény de türelem va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atletico Balboa

Goles Goles

  • 172 Minuto 36 (Gol por la izquierda): Passats 36 minuts de partit, Atletico es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Iacopo Vitalini es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 180 Minuto 43 (Gol de falta): Tarquinio Righetti va incrementar l'avantatge a 0 - 2 per a Atletico gràcies a un preciós llançament de falta directa que va fer inútil l'estirada del porter rival.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 42 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Iacopo Vitalini al minut 42, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Domenico Aresu, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Fausto Olivi, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Fausto Olivi va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Enders Mödlin s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.