Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038905

Amistoso 731038905 Información oficial sobre el partido 731038905 en Hattrick

17.04.2024 17:05:00

Ik en nog tien Alineación oficial del equipo 'Ik en nog tien' en el partido 4 - 1 Scheldevogels Alineación oficial del equipo 'Scheldevogels' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
Ik en nog tien Alineación oficial del equipo 'Ik en nog tien' en el partido 5 - 0 Scheldevogels Alineación oficial del equipo 'Scheldevogels' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.80Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Ik en nog tien

Goles Goles

  • 115 Minuto 21 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Després de 21 minuts, Ilja Brussee va superar per velocitat Duco Mercelina per posar el 1 - 0 al marcador.
  • 133 Minuto 24 (Gol por la derecha): tien va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Dani Grave va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 133 Minuto 32 (Gol por la derecha): Amb 32 minuts jugats, en Gabriel Bolfă va augmentar l'avantatge de tien a 3 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.
  • 131 Minuto 53 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de tien pel centre va donar un gran resultat: el gol de Merijn Buurstee va posar el 4 - 0 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Yonathan Teunissen! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 231 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Ilja Brussee gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Taygun Günaltan va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 31 (Ocasión por el centro): En Jurjan van der Burgh, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Marian Caudrelier va estar a punt de sentenciar el partit al minut 61, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 231 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Rico Schultz von Dratzig. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 230 Minuto 83 (Ocasión de falta): Al minut 83, Cas Lucassen gairebé va augmentar el marcador del seu equip amb un fort xut de falta, però la pilota va sortir a fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 65 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Dani Grave de tien va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Scheldevogels

Goles Goles

  • 142 Minuto 79 (Gol de contra por la izquierda): Aapro Kuvaja va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Scheldevogels i marcant el 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 28 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 28 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Cas Overdijk, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 253 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Scheldevogels van seguir progressant per la banda dreta. Aapro Kuvaja va tenir la seva oportunitat al minut 82, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 251 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Un excel·lent xut de Aapro Kuvaja va anar a parar a la base del pal del porter local que, al finalitzar la jugada, li va fer un petó agraint aquest cop de mà.