Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Partido 731038836

Amistoso (Int., RC) 731038836 Información oficial sobre el partido 731038836 en Hattrick

18.04.2024 00:30:00

Los Pitufos bolsos Alineación oficial del equipo 'Los Pitufos bolsos' en el partido 5 - 2 non si urina sui muri Alineación oficial del equipo 'non si urina sui muri' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Los Pitufos bolsos Alineación oficial del equipo 'Los Pitufos bolsos' en el partido 3 - 1 non si urina sui muri Alineación oficial del equipo 'non si urina sui muri' en el partido
Tiene suerte 2.87Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.77Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,1 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los Pitufos bolsos

Goles Goles

  • 121 Minuto 5 (Gol por el centro): Al minut 5 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Juan Figueroa ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Pitufos es posava per davant 1 a 0.
  • 112 Minuto 84 (Gol por la izquierda): Al minut 84 del partit, el jugador Horacio Pírez de Pitufos va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.
  • 118 Minuto 94 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 94, el Pitufos va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Alberto Vázquez Melo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 2.
  • 132 Minuto 95 (Gol por la izquierda): Pitufos va augmentar la diferència quan Alberto Vázquez Melo no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 2.
  • 133 Minuto 107 (Gol por la derecha): Andrés Pittamiglio va incrementar l'avantatge de Pitufos amb el 5 - 2 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): El Pitufos ho intentava per la dreta per mitjà de Pablo Choy González, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): Pitufos va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Horacio Pírez va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Renato Avis.
  • 222 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Pitufos va estar a punt de posar-se per davant al minut 52 però Horacio Pírez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Al minut 78 el Pitufos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Juan Figueroa no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 102 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Mateo Petillo de Pitufos va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

non si urina sui muri

Goles Goles

  • 162 Minuto 39 (Gol por la izquierda): Danilo Roberti, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 39.
  • 174 Minuto 75 (Gol de penalti): urina va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Girolamo Bettega va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 6 (Ocasión por la izquierda): Al minut 6 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Joaquín Corcuera va fer una jugada per la banda esquerra, però René Nin Lavalleja va aturar el seu xut.
  • 261 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Isaías Nadal Amador va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Al minut 38 Timothy Ramazzotto va xutar a porteria des de la banda esquerra, però René Nin Lavalleja va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 272 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): Es duien 53 minuts de partit jugats quan Danilo Roberti va estar a punt de posar per davant a urina amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de René Nin Lavalleja va impedir un gol cantat.